Oslo Kommune tilbyr gratis energikartlegging for borettslag og sameier

Ønsker ditt borettslag og sameie å bli mer energieffektivt? Oslo kommune har lansert en støtteordning som gjør at ditt borettslag og sameier kan gjennomføre en energikartlegging helt gratis.

Tidligere dekket Enova 50% av kostnaden. Nå har Oslo kommune bestemt at de vil dekke den resterende kostnaden. Det er nå en gyllen mulighet for borettslag og sameier til å få en vurdering av hvilke energitiltak som vil lønne seg.  

Energibruk i bygg utgjøre hele 75% av energibruken i Oslo. Over 50% av byggene i Oslo har de dårligste energikarakterene, F og G. Det er altså et høyt potensialt for å gjøre bygningene i Oslo mer energieffektive. Dette kan bety en stor reduksjon på strømregningen for ditt borettslag og sameie. 

Start søknadsprosessen i dag 

GreenPoint Consulting har god erfaring med energikartlegging av borettslag og sameier. Vi hjelper deg med å finne ut hvilke tiltak som er smarte og lønnsomme å gjennomføre for ditt borettslag. Med en energikartlegging vil dere få en rapport som viser hvor mye energi som reduseres for hvert tiltak, kostnader knyttet til gjennomføring av tiltakene og lønnsomhetsberegninger. 

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud. 

Ønsker du å lese mer om energikartlegging kan du lese mer her

For Oslo kommune sin støtteordning, les mer her